Home Audio, video, TV Hi-fi, audio technika Stolní CD a MP3 přehrávače Prodám použitý MP3 přehrávač Sony Walkman NWZ-E384
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodám použitý MP3 přehrávač Sony Walkman NWZ-E384

Hlavní město Praha
14. 9. 2016 - 13:40
1 200 Kč
Prodávající

Popis

Přehrávač je osazen barevným QQVGA (128 x 160 bodů) displejem s úhlopříčkou 1.77" a s bílým LED podsvícením, díky kterému se dá využít nejen pro přehrávání hudby, ale také pro prohlížení fotek a sledování videa. Veškerá multimediální data se ukládají na interní paměť o kapacitě 8 GB a jejich nahrávání je velmi jednoduché, stačí je po připojení k počítači pouze přetáhnout do přehrávače. Připojení k počítači probíhá pomocí USB mini portu.

Sony NWZ-E384 podporuje hudební formáty MP3, WMA (bez DRM), WMV, AAC-LC (bez DRM), L-PCM a obrázkový formát JPEG. Zajisté oceníte integrovaný FM tuner pro poslech Vaší oblíbené rádiové stanice, na výběr máte z 30 stanic. Nechybí také technologie Dynamic Normaliser, která vyvažuje hlasitost mezi jednotlivými skladbami, takže jsou minimalizovány rozdíly v hlasitostech nahrávek a je zajištěn vyvážený zvuk. Přítomný ekvalizér Vám zase umožní vytáhnout nebo potlačit frekvence přesně tak, jak si přejete.

Jednou z jeho předností jsou také malé rozměry 43.4 x 87.7 x 9.9 mm a nízké hmotnost 52 g. Jednoduše jej vložíte do kapsy a nebude Vám na cestách překážet. Můžete usínat anebo se probouzet za zvuků Vaší oblíbené melodie, díky funkci alarmu a časovači vypnutí hudby. Součástí balení je praktický návod, sluchátka a USB kabel. Dále jsou součástí balení sluchátka od společnosti Sony s označením MDR-ZX310.

Prodám použitý MP3 přehrávač Sony Walkman NWZ-E384

Zavřít Zavřít
Prodávající
Marek Chobodides
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!