Home Audio, video, TV Repro, sluchátka Sluchátka Nová, nepoužitá sluchátka TRUE WIRELESS Jabra Elite Sport!
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Nová, nepoužitá sluchátka TRUE WIRELESS Jabra Elite Sport!

Liberecký kraj
1. 6. 2018 - 23:06
4 242 Kč
Prodávající

Popis

Nová, nepoužitá sluchátka Jabra Elite Sport (opravdové bezdráty) za skvělou cenu!

Prodám tyhle parádní True Wireless Sportovní Vodotěsná Prachuvzdorná Potuodolná sluchátka za zlomek ceny.
Jabra je zaručená kvalita, sluchátka mají záruku 3 roku u originálního servisu Jabra Česká Republika! Jinak záruka klasických 24 měsíců u prodejce CZC, která tedy platí do května roku 2020.
U sluchátek nehledejte žádné dráty, jsou totiž plně bezdrátová a jediný kabel co použijete je na nabíjení pouzdra, které je opravdu maličké, lehoučké, pohodlné v kapse. Sluchátka tam dokonale zapadnou, rozsvítí se LED podle stavu baterie. Pouzdro nabije sluchátka z 0% na 100% 2x za pár desítek minut.
Deset minut v pouzdře se rovná hodina muziky či hovorů. Pokud jsou sluchátka nabita na 100%, můžete pak volat, poslouchat muziku nebo trénovat s aplikací opět přímo od Jabra.
V aplikaci Jabra Sport Life je spousta funkcí a nastavení. Hlavní podstata aplikace je trenér, ale lepší je použít kompatibilní aplikace s certifikátem jako jsou Runtastic, Strava, Runkeeper a další.
Sluchátka lze spárovat se zařízením obsahující Android i iOS, pro jablíčkáře mají dokonce certifikát na kompatibitu iPod, iPhone a iPad.
Sluchátka take disponují funkcí připoslechu, což ve zkratce pouští hluk z dohromady 4 mikrofonů přímo do Vašich uší bez jakéhokoliv spoždění. V praxi to znamená, že při běhání lépe uslyšíte kolem jedoucí auta a podobně. Poté lze využít hlasové asistenty jako je Google nebo Siri.
Kdyby Vám sluchátka neseděla do uší, na výběr máte z několika typů a velikostí špuntů i křidélek, která slouží jako opora v uchu (viz přiložené fotky). V uších sedí krásně. Skoro nepoznáte, že máte něco v uších jak jsou lehká.
Pro vice informací:

https://www.czc.cz/jabra-elite-sport-sedo-zelena/222359/produkt

Původní cena sluchátek se pohybuje kolem částky 6499Kč v česku, nebo 230€ v zahraničí+doprava (230€=5900Kč). Sluchátka jsou úplně nová, se zárukou 24 měsíců dneškem, tedy 7.5.2018 počínaje u prodejce CZC a 36 měsíců záruky u originálního servisu Jabra Česká Republika. Balení originální, všechno bez jediné známky poškození. Byla rozbalena jen kvůli fotkám. Balení kompletní, jak je vidět na fotkách
Moje cena je 4200Kč, při rychlém jednání se můžeme dohodnout na slevě. Cena není pevná.
Osobní předání Liberecko, Ústecko nebo pošta (balíček na dobírku).
mail: yenoofficial@seznam.cz
tel: 777427969 (pište prosím SMS, hovory ignoruji)

Nová, nepoužitá sluchátka TRUE WIRELESS Jabra Elite Sport!

Zavřít Zavřít
Prodávající
Richard Šulc
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!