Home Audio, video, TV Repro, sluchátka Sluchátka Zcelá nové černé Sony WH1000XM2 bezdrátová sluchátka
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Zcelá nové černé Sony WH1000XM2 bezdrátová sluchátka

Hlavní město Praha
27. 1. 2018 - 12:37
8 999 Kč
Prodávající

Popis

Široký frekvenční rozsah 4 Hz - 40 kHzVýdrž baterie až 30 hodinTechnologie pro zvýšenou kvalitu zvukuOvládací prvky umístěné na straně mušleInteligentní přizpůsobení hlasitostiPotlačení okolního šumuSkládací konstrukceNastavení pokročilých parametrů přes mobilní aplikaciPouzdro, kabel & adaptér do letadla součástí balení
Ovládat sluchátka nebylo nikdy jednodušší. Pokud na vás během poslechu hudby někdo promluví, snížíte hlasitost tím, že přiložíte ruku na pravou mušli. Telefonní hovor pro změnu přijmete jemným poklepáním. Panel na boční straně náušníku slouží k rychlému přepínání skladeb a nastavení požadované hlasitosti.Sluchátka Sony Hi-Res WH-1000XM2 disponují nejen technologiemi pro větší komfort, ale i lepší zvuk. Funkce DIGITAL NC slouží k odstranění šumu v závislosti na okolních podmínkách, a to dokonce i ve vysokých nadmořských výškách při létání v letadle. Funkce S-Master HX sluchátka optimalizuje pro zvuk s vysokým rozlišením a omezuje zkreslení.
Díky výkonnému 40mm reproduktoru s membránou LCP uslyšíte skutečně robustní, dunivé basy. U sluchátek Sony Hi-Res WH-1000XM2 je samozřejmostí také technologie DSEE-HX pro obnovu komprimovaných formátů a LDAC pro kvalitnější bezdrátový přenos.Inteligentní režim Smart Listening umí nastavit zvukové parametry podle toho, jestli cestujete autem, jdete po ulici anebo vyčkáváte třeba v letištní hale. Nastavení této funkce i ekvalizéru je možné upravit s pomocí mobilní aplikace Sony Headphones Connect (zdarma dostupná na Google Play nebo iTunes).Sony Hi-Res WH-1000XM2 jsou velice pohodlná bezdrátová sluchátka s otočnými náušníky. Disponují funkcí osobní optimalizace, která zanalyzuje tvar vaší hlavy a účesu (bere v potaz i brýle) a následně přizpůsobí zvuk sluchátek tak, aby byl co nejideálnější právě pro vás. V režimu Smart Listening potom upravují zvuk podle vaší momentální aktivity ve třech režimech: cestování, chůze a čekání. Výhodou jsou také dotykové prvky umístěně na vnější straně náušníku, redukce šumu a funkce okamžitého ztlumení hlasitosti jediným dotykem.

Zcelá nové černé Sony WH1000XM2 bezdrátová sluchátka

Zavřít Zavřít
Prodávající
Samuel Vobořil
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!