Home Audio, video, TV Video, domácí kina Ostatní videotechnika VIDEO TIMER model STX201
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

VIDEO TIMER model STX201

Hlavní město Praha
22. 1. 2021 - 10:26
599 Kč

Popis

VIDEO TIMER model STX201

STX201 představuje špičkové videozařízení určené ke generování a vkládání časových údajů do záběrů snímaných jak černobílou tak i barevnou průmyslovou nebo komerční videokamerou.

V generovaném časovém řádku, umístěném v dolní části záběru, jsou vedle sebe zobrazeny jednotlivé, uživatelsky nastavitelné údaje - identifikační označení zdroje signálu, aktuální datum (den, měsíc, rok) a přesný čas v 24 hodinovém cyklu (hodiny, minuty, sekundy).

VIDEO TIMER model STX201

Otočnými regulátory lze spojitě nastavit jas titulků (TITLE) a průhlednost jejich pozadí v záběru (AREA) a tím i optimálně přizpůsobit intenzitu zobrazení časového řádku vůči snímané scéně. Díky internímu záložnímu zdroji není nutné po krátkodobých výpadcích (do 3 hodin) napájení znovu aktualizovat časové údaje. Náš tip - připojením STX201 k videovýstupu zařízení SPLITTER model AVX107 nebo MULTI PIP model SPX223 získáte levný, ale kvalitní monitorovací systém pro zabezpečení objektů. Chcete-li obraz nejen sledovat, ale i zaznamenat, pak použijte některý z výrobků kategorie \""av rozbočovače\"". Počet napájecích adapterů podstatně snížíte použitím POWER BOX model AVX100.

standardní VIDEO vstup/výstup, formát PAL, NTSC nebo SECAM
kmitočtový rozsah 18MHz, odstup rušivých signálů min. 64dB
číslo kamery, den, měsíc, rok, hodiny, minuty a sekundy v jednom řádku
regulace jasu a průhlednosti pozadí titulků
napájení 12VDC/0.15A, zálohování údajů a času při výpadku napájení

Pozn.: k výrobku není dodáván adaptér. Pro správné fungování doporučujeme zakoupit jeden Adaptér 12V/0,3A. Cena jednoho adaptéru je 275,- Kč s DPH.



VIDEO TIMER model STX201

VIDEO TIMER model STX201

Zavřít Zavřít
Prodávající
Firma Joinmusic, s.r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!