Home Audio, video, TV Auto hi-fi Ostatní auto hi-fi FM Transmittel MP 3 - Emgeton CarPack 1
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

FM Transmittel MP 3 - Emgeton CarPack 1

Celá ČR
30. 4. 2021 - 15:42
199 Kč
Prodávající

Popis

Nabízím k prodeji úplně nový FM Transmittel MP3 Emgeton CarPack 1, ještě s folií na displeji, součástí nabídky je vlastní převaděč, propojovací kabel, parametry a český návod viz fotky.

Popis:
Unikátní doplněk do automobilu, díky kterému můžete poslouchat hudbu z MP3 přehrávačů či flashdisků na svém autorádiu. Toto zařízení se bezdrátově spojí s Vaším autorádiem pomocí vysílání v pásmu FM. Jednoduše tak připojíte flashdisk do připraveného USB portu nebo MP3 přehrávač pomocí Line-in kabelu a na zařízení nastavíte jednu ze 14 předdefinovaných frekvencí. Vybírat lze z pásma 87,7 až 107,9 MHz. Tuto frekvenci pak nastavíte i na autorádiu. Přístroj dokáže z flashdisku nebo z MP3 přehrávače,discmanu nebo walkmenu přehrávat hudební soubory WMA či MP3. Pro snadné ovládání je zařízení vybaveno segmentovým displejem se sedmi znaky a ovládacími prvky pro přehráváni skladeb či výběr frekvence. Zařízení také poslouží jako zdroj nebo nabíječka přes USB rozhraní.

Přes Line-in rozhraní(kabel) lze připojit například MP3 přehrávač, ale i discman nebo walkman. Napájení přístroje je zajištěno cigaretovým zapalovačem v automobilu. V balení naleznete také potřebný Line-in kabel a uživatelský český manuál.
Zakoupeno v KASA.cz PC 850,- Kč,doklad přiložen v CZ návodu, nyní nabízím za PC: 199,- Kč + náklady na dopravu,poštovné, doporučený balík +61,- Kč, dobírka +101,- Kč

FM Transmittel MP 3 - Emgeton CarPack 1

Zavřít Zavřít
Prodávající
Julián
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!