Home Audio, video, TV Přenosné audio, video Přehrávače MP3, MP4, MP5 Emgeton E3 Cult 1GB
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Emgeton E3 Cult 1GB

Kraj Vysočina
8. 6. 2017 - 12:38
299 Kč
Prodávající

Popis

Prodám Emgeton E3 Cult 1GB. Jako nový, plně funkční (pouze ulomené nožičky ke dvířkům na zavírání baterie, možno vyměnit, funkčnost to neovlivňuje), používán pouze v obalu, nepoškrábán.

MP3 přehrávač s barevným LCD displejem, podpora MP3/WMA/WAV, FM tuner, české menu, kapacita 1GB. Značku Emgeton si dnes vybaví spíše ti, kteří pamatují éru magneťáků a gramofonových desek. Firma ale neusnula na vavřínech a i dnes s v oboru výrazně angažuje. Mezi aktuální produkty patří například kompaktní MP3 přehrávač E3 Cult.

Jedná se o luxusní HI-TECH celokovový přehrávač s LifeVibes (C.Sound, P.Bass, P.Studio) profesionálními hudebními efekty pro dokonalou reprodukci a Philips 0102 Chipset, který zajištuje Excelentní čistý zvuk. Integruje pětipásmový ekvalizér s možností vlastních nastavení.

Přehrávač s kovovým krytem a barevným LCD displejem a s českými ID3 tagy disponuje High Speed USB2.0 rozhraním s maximální rychlostí 25 MBit/s, obsahuje celou řadu aplikací - hodiny, budík, kalkulačka, hry a další. ovládání pomocí joysticku v českém jazyce je jednoduché. Podporuje přehrávání souborů typu MP3, WMA a WAV, nabízí kvalitní diktafon pro záznam řeči (výuka jazyků A-B, FM Rádio volitelné příslušenství a jeho záznam), zobrazení textových souborů. Zařízení pracuje jako USB flashdisk, pro většinu operačních systémů tak není potřebný žádný ovladač.

Více info, nebo foto možno zaslat mailem.

Možné osobní převzetí v Praze, nebo v Pelhřimově, nebo možná platba předem na účet.

Emgeton E3 Cult 1GB

Zavřít Zavřít
Prodávající
Daniela Nováková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!