Home Audio, video, TV Repro, sluchátka Bezdrátová sluchátka Beats Solo 3 Wireless, Special Edition Product RED
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Beats Solo 3 Wireless, Special Edition Product RED

Celá ČR
22. 10. 2017 - 13:48
2 999 Kč
Prodávající

Popis

Nerozbalené, nepoužité bezdrátové sluchátka Beats Solo 3. Třetí a nejnovější řada těchto ikonických sluchátek přes hlavu. Jsou navrženy pro maximální komfort při poslouchání hudby. Velmi pochodlné a nastavitelné pro jakoukoliv velikost hlavy.

Představte si situaci, kdy chodíte po celém domě se svými červenými sluchátky na uších, nic nemáte v ruce, nic nemáte dokonce ani v kapse, žádné dráty, žádné zařízení. Hudba se přehrává z vašeho počítačr, nebo telefonu, který leží na stole ve vedlejším pokoji. V tu chvíli můžete klidně vysávat, nebo venku sekat trávník a hudbu stále uslyšíte dokonale díky perfektnímu odzvučení.

Tvůrce těchto sluchátek a hip hopový průkopních o svém výrobku prohlásil: "S Beatsy lidé slyší přesně to, co slyší umělec, který hudbu složil a slyší přesně takovou hudbu, kterou mají slyšet, takovou, jakou ji slyším já".

Vypínat, zapínat hudbu a ovládat hlasitost můžete přímo na levé straně svých sluchátek. Dále můžete také přijímat hovory, sluchátka mají i zabudovaný mikrofon, který ovšem není vidět. I ve chvíli, kdy je potřeba příjmout hovor, Váš telefon stále zůstává ležet na stole ve vedlejším pokoji.

Výdrž baterie je neskutečných 40 hodin a z nuly na tři hodiny se sluchátka díky technologii fast fuel nabijí za pět minut! Společnost Beats patří nyní pod společnost Apple, sluchátka tedy nejlépe pracují právě s výrobky od Applu. Připojování probíhá pomocí technologie Bluetooth, jsou tedy kompatibilní i s jinými zařízeními.

Sluchátka jsou k dispozici v červené barvě a v balení se nachází také nabíjecí kabel, kabel pro případ drátového poslechu, pokud by se baterie zcela vybila a praktické pouzdro na sluchátka. Součástí je samozřejmě také návod.

Cena na alze: 8199 Kč.

Sluchátka jsou v originálním balení, neotevřeny, dovezeny z USA, koupeny přímo v prodejně Apple a je na ně jednoletá americká záruka.

Beats Solo 3 Wireless, Special Edition Product RED

Zavřít Zavřít
Prodávající
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!