Home Audio, video, TV Repro, sluchátka Bezdrátová sluchátka LW Stylová sluchátka
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

LW Stylová sluchátka

Celá ČR
3. 7. 2017 - 08:46
399 Kč
Prodávající

Popis

Tahat všude kabely už je prostě out.

Bluetooth sluchátka
přinášejí maximální uživatelský komfort a svobodu pohybu. Už nemusíte brát ohled na to, abyste se někde nezasekli o všudypřítomný kabel od sluchátek. Jsou skvělou volbou pro sport, volný čas, ale i pro relaxaci a domácí pohodu.

www.lifewinn.cz

Parametry:
Titanové reproduktory zajistí dlouhou životnost a především přináší čistý a jedinečný zvuk
Čipová sada CSR8645, VR4.1 nejmodernější bezdrátový čip, Bluetooth verze 4.1 dosah až 10m
Podpora bluetooth profilů: HFP, HSP, AVRCP, A2DP, APTX


Součástí sluchátek je integrovaný mikrofon se schopností redukovat šum a okolní hluk díky technologii CVC 6.0. Obě strany se tedy uslyší naprosto zřetelně.


Vestavěná 80mAh lithium-iontová baterie udrží sluchátka v chodu až 5 hodiny pro ničím nerušený poslech. Stejná hodnota platí i pro délku hovoru, v pohotovostním režimu pak vydrží až 180 hodin. Nabíjení je řešeno přes USB konektor.

„LifeWinn“ bezdrátová sluchátka mají kvalitní dílenské zpracování, špičkový zvuk a vestavěný mikrofon Jejich zvuk je prostě úchvatný. Unikátní design: Na výrobu sluchátek byly použity lehké materiály vysoké kvality

s dlouhou životností. Sluchátka jsou díky tomu pohodlná a skvěle drží na hlavě.


Ebooky ZDARMA jako DÁREK

1. Tajemství zdravého těla a pozitivního myšlení
Jak se lidově říká " Ve zdravém těle, zdravý duch" a o tom je tento ebook. Dokážete si představit jaké to je lépe a zdravěji žít svůj vlastní život?? Nyní můžete načerpat informace o pozitivním přístupu k vlastnímu zdraví a díky tomu změnit svůj život k lepšímu. Ebook je prostoupený tipy a návody jak se lépe starat o své tělo i mysl. A věřte, že tělo, mysl i srdce jsou jedním centrem bojujíc o váš lepší život:)

2. 100 tipů pro každodenní běh
Tento ebook, je pro ty z vás, kteří hledají motivaci, nebo ztrácejí naději v běhání.:) Cílem je vám pomoci eliminovat prohry. Najdete v něm tipy a rady jak předejít zraněním, jak běhat bezpečně, jak se rozcvičit a mnohem více. Pro vás, kteří to myslíte s běháním vážně, je tento ebook jako dělaný:) Inspirujte se a nikdy se nevzdávejte!

3. 21 Tipů pro osobní rozvoj
Vaše myšlenky tvoří váš charakter a s ním strávíte svůj život. Není to tak, že se rodíme jako géniové, nebo poražení. Každý, kdo chtěl v něčem uspět musel tvrdě dřít, získávat zkušenosti a mít nastavenou mysl na pozitivní přístup k věcem. A o tom je tento ebook.Vlastní myšlenky a přístup k nim. Tipy a vysvětlení proč to tak je a jak se možná co nejrychleji dostat na druhou stranu. Jak změnit myšlení a vystoupit z komfortní zóny svého života

LW Stylová sluchátka

Zavřít Zavřít
Prodávající
Petr Jakš
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!